Onthaal

PAYCOVER vzw

is een gespecialiseerd Sociaal Secretariaat actief in diverse sectoren. 

PAYCOVER vzw  beschikt over de kennis, ervaring en competentie om ondernemingen actief in diverse beroepssectoren een dienstverlening, aangepast aan de complexiteit van de reglementering eigen aan de sector, aan te bieden. Daarenboven heeft Paycover vzw zich in het bijzonder toegelegd op de sectoren, transport en logistiek, horeca, bouw, voeding, schoonmaak, verhuis, garage, metaal, …

PAYCOVER vzw  garandeert u bijstand van ervaren dossierbeheerders die  de eigenheden van de sector beheersen. Ze hebben als belangrijke taak een gepersonaliseerde relatie met elke werkgever te onderhouden.

PAYCOVER vzw stelt u software ter beschikking om de gegevensoverdracht te automatiseren en een actief beheer van de personeels- en Hrm-administratie mogelijk te maken.

PAYCOVER vzw verzekert u een vlotte verwerking van de lonen en wedden van uw personeel en dit met behulp van de modernste informaticahulpmiddelen.

 

 

 

 

 

PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren PAYCOVER: gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren

News

  • 18-02-2019 | Werkgelegenheidsplan oudere werknemers

    Lees meer

  • 13-02-2019 | Jaarverslag interne dienst preventie en bescherming op het werk

    Lees meer

  • 07-02-2019 | Staking

    Lees meer

>> Alle news bekijken